Περιγραφή
Ιαπωνικό πράσινο τσάι από την επαρχία Shizuoka που αλέθεται σε πετρόμυλο ωσότου αποκτήσει τη μορφή πούδρας. Η ισορροπημένα γλυκόπικρη γεύση του σε συνδυασμό με τα έντονα πράσινα αρώματα το καθιστούν ιδανική επιλογή για ένα boost ενέργειας όποτε το χρειάζεστε. Το matcha Shizuoka, μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί, για να δώσει χρώμα και γευστική ένταση στις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες σας. Το matcha, εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά σαν ενεργειακό ρόφημα. Προετοιμασία: Βάλτε σε μία μεγάλη κούπα 2 γρ. ή 1/3 κ.γ. matcha Ρίξτε 70-100ml νερό θερμοκρασίας 75ºC στην κούπα και ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα. Συμπληρώστε με 200ml νερό. Το matcha πίνεται ζεστό ή παγωμένο.
Tip!
Αναμίξτε στην ποσότητα που επιθυμείτε το matcha με χοντρό αλάτι για να αλατίσετε ψάρια ή άλλα φαγητά.